NHL Draft 2021

EliteProspectsin opas NHL:n varaustilaisuuteen on julkaistu – sisältää yli 1200 sivua analyysiä ja raportteja liittyen varattavissa oleviin pelaajiin

EliteProspectsin opas vuoden 2021 NHL:n varaustilaisuuteen on nyt julkaistu kokonaisuudessaan. Kyseessä on EliteProspectsin pelaajatarkkailijoiden ja analyytikoiden tuhansien työtuntien tulos yksiin kansiin pakattuna.


PDF-muodossa ladattavissa oleva opas sisältää kokonaisuudessaan yli 1200 sivua analyysiä, pelaaja- ja otteluraportteja sekä eksklusiivista dataa liittyen tulevan viikonlopun varaustilaisuudessa varattavissa oleviin pelaajiin. Opas sisältää EliteProspectsin rankingin, jossa varaustilaisuuden 107 lupaavinta pelaajaa on laitettu järjestykseen. 

EliteProspectsin varaustilaisuusopas on osa EP Premium -tilausta, joka pitää sisällään yli 30 erilaista etua aina EP Rinkside -sivuston artikkeleista erittäin hyödyllisiin filttereihin EliteProspectsin tilastojen osalta. EP Premiumin hinta on kuukausitilauksella yhdeksän euroa. 

Löydät EliteProspectsin oppaan NHL:n varaustilaisuuteen tämän linkin takaa

Tämä artikkeli kertoo:
NHL Draft 2021
Scoring Leaders