NHL Draft 2021

NHL:n varaustilaisuuden valitut suomalaispelaajat: Ykköskierroksen varaus jäi puuttumaan, kokonaissaldo jäi kohtalaiseksi

Vaikka ykköskierroksen varaus jäi tältä vuodelta puuttumaan, varaustilaisuuden toisen päivän tuoma anti oli suomalaisittain viime vuosien standardien mukainen. Kuten jo ennakkoon osattiin odottaa, erityiesti toinen kierros oli suomalaisten osalta vahva ja yhteensä seitsemän suomalaispelaajaa varattiin vuorojen 44 ja 68 välissä. Kokonaismääräksi tuli lopulta 16 varattua suomalaispelaajaa, jota voidaan pitää kohtuullisena tuloksena. Lisäksi Jokereiden junioreissa pelannut Jaroslav Chmelar ja Ilveksen junioreissa pelannut Jakub Kos saivat NHL-varaukset. 

Oma suomalaispelaajien ranking tämän vuoden varaustilaisuuteen löytyy tästä linkistä. Artikkeli sisältää myös selvästi yksityiskohtaisemmat pelaajaraportit listatuista pelaajista.


#44 Aleksi Heimosalmi, P, Carolina Hurricanes
Alasen suomalaispel

Access this article with EP Premium

Go Premium to access this article

Register your Premium-membership at eliteprospects.com to get access to this article and more quality, in-depth coverage at EP Rinkside

Tämä artikkeli kertoo:
NHL Draft 2021 NHL Aleksi Heimosalmi Samuel Helenius Niko Huuhtanen Oliver Kapanen Ville Koivunen Rasmus Korhonen Aku Koskenvuo Eetu Liukas Aleksi Malinen Viljami Marjala Ville Ottavainen Aatu Räty Samu Salminen Samu Tuomaala Topias Vilén Kalle Väisänen
Scoring Leaders