Timo Savela
Liiga

Liigan kiinnostavimmat nuoret lupaukset joukkue joukkueelta: Pärssinen ja Nousiainen pyrkivät sarjan ykköspelaajiksi, Lambert lähtee jahtaamaan kärkivarausta


Tänään alkavalla Liiga-kaudella nähdään jälleen paljon nuorta lahjakkuutta niin varausikäisten pelaajien, läpimurtoaan hakevien tai kärkiketjuihin pyrkivien pelaajien osalta. EP Rinkside Suomi listasi jokaisen joukkueen mielenkiintoisimmat nuoret pelaajat. Tässä jutussa nuorella pelaajalla tarkoitetaan vuonna 2000 tai myöhemmin syntyneitä pelaajia.


HIFK

Roni Hirvonen, H, 2002-syntynyt

Hirvonen on ollut jo pitkään lupaavimpia suomalaispelaajia ikäluokassaan, ja hänellä on alkamassa nuoresta iästään huolimatta jo kolmas kokonainen Liiga-kausi. Ässistä HIFK:n paitaan kesällä siirtyneeltä Hirvoselta voidaan odottaa läpimurtoa Liigan kärkihyökkääjien joukkoon. Hän on erittäin älykäs ja työteliäs hyökkääjä, joka on kehittynyt viime vuosina myös todelliseksi laukaisu-uhaksi. Kaksivuotisen sopimuksen

Access this article with EP Premium

Go Premium to access this article

Register your Premium-membership at eliteprospects.com to get access to thia article and more quality, in-depth coverage at EP Rinkside

Tämä artikkeli kertoo:
Liiga Liiga
Scoring Leaders