U20 MM

EP Rinkside Suomen ensimmäiset valinnat alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin: Runsaasti talenttia hyökkäyksessä, puolustus on viime vuosiin verrattuna kapea

Uuden kiekkokauden alku tarkoittaa aina myös alle 20-vuotiaiden MM-kisojen olevan enää muutaman kuukauden päässä. Jotkut pelaajat ovat tässä vaiheessa käytännössä jo varmistaneet paikkansa kisoissa, mutta toisille kauden ensimmäiset kuukaudet ovat erittäin tärkeitä mahdollista kisapaikkaa ajatellen. 

EP Rinkside Suomi laittoi ketjuruletin pyörimään ja kokosi tämänhetkisten näyttöjen pohjalta ensimmäisen version Nuorten Leijonien potentiaalisesta kisajoukkueesta. Tämän vuoden joukkueessa on runsaasti taitoa hyökkäyssuuntaan, ja tänä vuonna valmennusjohdolla olisi periaatteessa mahdollisuus koota neljä hyökkäyspelillisesti taitavaa ketjua ottaen huomioon käytettävissä olevat pelaajat.

Myös maalivahtiosaston pitäisi olla kahden laadukkaan vaihtoehdon myötä kunnossa. Isoimmat kysymysmerkit koske

Access this article with EP Premium

Go Premium to access this article

Register your Premium-membership at eliteprospects.com to get access to this article and more quality, in-depth coverage at EP Rinkside

Tämä artikkeli kertoo:
U20 MM Maajoukkueet Finland U20 Finland U20 (all)
Scoring Leaders