James Carey Lauder - USA TODAY Sports
NHL

Suomalaisten NHL-pelaajien lähtökohdat kauteen 2020–2021, Tyynenmeren divisioona: Jesse Puljujärvi metsästää ihanteellisessa roolissa todellista tykkikautta


NHL-kauden alun kunniaksi EP Rinkside Suomi käy läpi 
divisioona kerrallaan kaikkien suomalaispelaajien tilanteet uuteen kauteen lähdettäessä. Varmojen NHL-pelaajien lisäksi myös NHL-sopimuksen omaavat mutta AHL:ssä todennäköisesti pelaavat suomalaispelaajat on käsitelty. Muualla pelaavia suomalaisia NHL-sopimuspelaajia ei ole käsitelty. 

Calgary Flames

Juuso Välimäki, P, 22v

Viime kausi oli 23 vuotta ennen kauden alkua täyttävälle Välimäelle ensimmäinen kokonainen NHL:n puolella, alkukauden Ilves-lainaan lukuun ottamatta. Välimäki pelasi keskimäärin yli 15 minuuttia per ottelu ja kirjautti puolustajan pelipaikalta 11 tehopistettä 49 ottelussa ilman tasaista ylivoimavastuuta. Hän allekirjoitti elokuussa kahden vuoden ja 1,55 miljoonan dollarin keskimääräiset kausiansiot takaavan jatkosopimukse

Access this article with EP Premium

Go Premium to access this article

Register your Premium-membership at eliteprospects.com to get access to this article and more quality, in-depth coverage at EP Rinkside

Tämä artikkeli kertoo:
NHL NHL Joonas Donskoi Olli Juolevi Mikko Koskinen Rasmus Kupari Olli Määttä Markus Niemeläinen Jesse Puljujärvi Eetu Tuulola Juuso Välimäki
Scoring Leaders