Timo Savela
Kolumni

Pelaajatarkkailijan muistivihko: Alkukauden pistenikkarit juniorisarjoissa

Pelaajatarkkailijan muistivihko on säännöllisen epäsäännöllisesti ilmestyvä kolumnisarja, jossa EP Rinkside Suomen päätoimittaja ja EliteProspectsin Euroopan pelaajatarkkailun johtaja Lassi Alanen käy läpi ajankohtaisia tai muuten vaan kiinnostavia aiheita liittyen prospekteihin ja NHL:n varaustilaisuuteen.


Lokakuun lähestyessä loppuaan juniorisarjoja on ehditty takomaan jo lähes kaksi kuukautta. Tässä vaiheessa onkin hyvä tehdä katsaus sarjojen pistepörsseihin ja tutkia, mitä mielenkiintoisia havaintoja voidaan tehdä.

U20 SM-sarja

Varausikäisten pelaajien osalta alkukauden ykkösnimi on U20 SM-sarjassa ollut ehdottomasti Aleksanteri Kaskimäki. HIFK-hyökkääjä on kirjauttanut kymmeneen pelaamaansa otteluun peräti 11 maalia ja yhteensä 18 tehopistettä, joilla hän on koko sarjan pistepörssissä to

Access this article with EP Premium

Go Premium to access this article

Register your Premium-membership at eliteprospects.com to get access to this article and more quality, in-depth coverage at EP Rinkside

Tämä artikkeli kertoo:
Kolumni U20 SM-sarja
Scoring Leaders