Dan Hickling, Riku Laukkanen
NHL Draft 2022

Suomalaispelaajien toinen ranking vuoden 2022 varaustilaisuuteen: Kemell kiilannut niukasti kärkeen, HIFK-hyökkääjä tekee kovaa nousua

Jääkiekkokausi alkaa tässä vaiheessa olla puolivälissä, ja perinteisesti näihin aikoihin nähdään myös paljon päivitettyjä rankingeja NHL:n varaustilaisuuden osalta. Esimerkiksi NHL Central Scouting julkaisi viime viikolla oman päivitetyn listauksensa tulevan kesän lupaavimmista pelaajista. Siispä on tältä osin aika kantaa myös oma korteni kekoon ja tehdä päivitys syyskuun alussa julkaistuun ensimmäiseen rankingiin. 

Ensi kesän varaustilaisuudesta on suomalaisittain muodostunut kärjen osalta varsin mielenkiintoinen. Jo ennen kautta Brad Lambert ja Joakim Kemell olivat tämän varausluokan selvät ykkösnimet, ja erityisesti Kemell on vahvan alkukauden myötä nostanut osakkeitaan entisestään. Esimerkiksi Central Scoutingin tuoreessa rankingissa Kemell on eurooppalaisten kenttäpelaajien kärkinimi. 

Access this article with EP Premium

Go Premium to access this article

Register your Premium-membership at eliteprospects.com to get access to this article and more quality, in-depth coverage at EP Rinkside

Tämä artikkeli kertoo:
NHL Draft 2022 Liiga U20 SM-sarja Finland U18 Finland U18 (all) U20 SM-sarja Liiga WJC-18 Aaron Hakala Aleksanteri Kaskimäki Joakim Kemell Niklas Kokko Kasper Kulonummi Brad Lambert Topias Leinonen Miko Matikka Jani Nyman Topi Rönni Otto Salin Santeri Sulku Kalle Varis
Scoring Leaders