Bildbyran
Maajoukkueet

Suomen olympiajoukkueen KHL-pelaajien tilastoprofiilit: Lehtonen ja Granlund sarjan eliittiä tasakentällisin, Ojamäen tilanne selvästi kaksijakoisempi

Suomi julkisti joukkueensa helmikuussa pelattaviin olympialaisiin viime viikolla. NHL-pelaajien jäädessä alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen ulos kisoista viime metreillä, Suomen joukkue muodostuu odotetusti pitkälti KHL:ssä pelaavista pelaajista. Leijonien 25 valitusta pelaajasta peräti 18 on pelannut tällä kaudella KHL:ssä. 

Luodakseni paremman kuvan Suomen joukkueeseen valittujen KHL-pelaajien tämänhetkisestä tasosta, vahvuuksista ja heikkouksista loin tämän kauden datan pohjalta pelaajakortit, jotka antavat yksityiskohtaista dataa kenttäpelaajien suoriutumisesta eri osa-alueilla tasakentällisin.

Metodologia:

Pelaajakortit on jaettu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa on laskettu pelaajan sijoittuminen koko KHL:n mittapuulla omalla pelipaikallaan kolmessa kategoriassa: hyökkäyspelaamine

Access this article with EP Premium

Go Premium to access this article

Register your Premium-membership at eliteprospects.com to get access to this article and more quality, in-depth coverage at EP Rinkside

Tämä artikkeli kertoo:
Maajoukkueet KHL Finland Finland (all) KHL OG Miro Aaltonen Marko Anttila Hannes Björninen Niklas Friman Markus Granlund Teemu Hartikainen Valtteri Kemiläinen Joonas Kemppainen Leo Komarov Mikko Lehtonen Petteri Lindbohm Sakari Manninen Niko Ojamäki Iiro Pakarinen Ville Pokka
Scoring Leaders