Maajoukkueet

Toinen versio Pikkuleijonien kokoonpanosta kevään 2022 MM-kisoihin: Kiviharju on pelaamassa itseään kärkipariin, Kärki nostanut profiiliaan

Ensimmäisestä Pikkuleijonien MM-kokoonpanon hahmotelmasta on ehtinyt vierähtää jo lähemmäs viisi kuukautta, ja itse kisoihin on aikaa enää reilu kuukausi. Tässä vaiheessa onkin hyvä tehdä päivitys siihen, miltä Suomen ideaali kokoonpano voisi potentiaalisesti näyttää.

Pelaajat ovat päässeet antamaan edellisen hahmotelman jälkeen näyttöjä niin Sveitsin viiden maan turnauksessa marraskuussa kuin nuorten olympiafestivaaleilla joulukuussa. Harmittavasti viimeisten kuukausien aikana maajoukkueottelut ovat jääneet vähiin pandemiatilanteesta johtuen. 

Suomi vetäytyi ensin joulukuun lopussa pidetystä toisesta Sveitsin viiden maan turnauksesta ja myös helmikuussa järjestettäväksi tarkoitettu neljän maan turnaus Raumalla jouduttiin perumaan. Helmikuun alkupuolella järjestettiin sisäinen peli- ja karto

Access this article with EP Premium

Go Premium to access this article

Register your Premium-membership at eliteprospects.com to get access to this article and more quality, in-depth coverage at EP Rinkside

Tämä artikkeli kertoo:
Maajoukkueet Finland U18 Finland U18 (all) WJC-18
Scoring Leaders