NHL Draft 2022

EliteProspectsin opas NHL:n kesän 2022 varaustilaisuuteen on julkaistu – sisältää jopa 900 sivua analyysiä ja raportteja jopa 200 varausikäisestä pelaajasta

EliteProspectsin opas vuoden 2022 NHL:n varaustilaisuuteen on nyt julkaistu ja luettavissa. Kyseessä on EliteProspectsin pelaajatarkkailijoiden ja analyytikoiden tuhansien työtuntien tulos yksiin kansiin pakattuna. 

PDF-muodossa ladattavissa olevan oppaan ensimmäinen versio sisältää kokonaisuudessaan noin 900 sivua analyysiä, pelaaja- ja otteluraportteja sekä eksklusiivista dataa liittyen heinäkuun alussa järjestettävään varaustilaisuuteen. Opas sisältää myös EliteProspectsin lopullisen pelaajarankingin, jossa varaustilaisuuden 121 lupaavinta pelaajaa on laitettu järjestykseen.

EliteProspectsin varaustilaisuusopas on osa EP Premium -tilausta, joka pitää sisällään yli 30 erilaista etua aina EP Rinksiden ja EP Rinkiside Suomen artikkeleista erittäin hyödyllisiin filttereihin EliteProspectsin tilastopuolella. Premium-jäsenyyden eduista voit lukea tarkemmin tästä.

Oppaan julkaisemisen kunniaksi saat vuoden tilauksesta kuusi kuukautta ilmaiseksi käyttämällä koodia 2022DRAFTGUIDE tilauksen yhteydessä. Tarjous on voimassa 17.6. saakka. 

Löydät EliteProspectsin oppaan NHL:n varaustilaisuuteen tämän linkin takaa

Tämä artikkeli kertoo:
NHL Draft 2022 NHL NHL Aleksanteri Kaskimäki Joakim Kemell Kasper Kulonummi Brad Lambert Topias Leinonen Miko Matikka Jani Nyman Topi Rönni Otto Salin
Scoring Leaders