Bildbyran
U20 MM

Nuorten Leijonien potentiaalinen kokoonpano elokuun MM-kisoihin: "Muutoksia verrattuna joulukuun kisajoukkueeseen tullaan näkemään hyvin vähän"

Jääkiekkoliitto tiedotti aiemmin tänään heinäkuussa järjestettävälle alle 20-vuotiaiden maajoukkueleirille valitut pelaajat. Leirille valittiin yhteensä kaksi joukkueellista pelaajia: ykkösjoukkue ja haastajajoukkue, joka koostuu 2003-syntyneistä tai nuoremmista pelaajista.

Leirin jälkeen nimetään Nuorten Leijonien joukkue elokuussa uudelleen järjestettäviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin, jotka keskeytyivät viime joulukuussa pandemiatilanteen vuoksi. 

Lähtökohtai

Access this article with EP Premium

Go Premium to access this article

Register your Premium-membership at eliteprospects.com to get access to this article and more quality, in-depth coverage at EP Rinkside

Tämä artikkeli kertoo:
U20 MM Maajoukkueet Finland U20 WJC-20 Joel Blomqvist Aleksi Heimosalmi Samuel Helenius Roni Hirvonen Juha Jatkola Roby Järventie Oliver Kapanen Joakim Kemell Ville Koivunen Elias Koponen Rasmus Korhonen Brad Lambert Eetu Liukas Leevi Meriläinen Juuso Mäenpää Joel Määttä Rami Määttä Topi Niemelä Petteri Nurmi Ville Ottavainen Kasper Puutio Ruben Rafkin Aatu Räty Kasper Simontaival Eemil Viro Kalle Väisänen Antti Pennanen
Scoring Leaders