NHL Draft 2022

Suomalaispelaajien lopullinen ranking vuoden 2022 varaustilaisuuteen: Kemell jatkaa kärjessä, Kulonummi ja Rönni nostivat osakkeitaan keväällä

On jälleen aika laittaa yksi kausi ja varausluokka pakettiin lopullisen varausikäisten suomalaispelaajien rankingin myötä. 

Eroavaisuudet tämän ja tammikuussa julkaisemani edellisen listaukseni välillä ovat odotetusti varsin maltilliset. Kärkikaksikko pysyy edelleen selvästi edellä muuta massaa, eikä myöskään loppupäässä nähdä kovin isoja muutoksia. Isoin nousu tammikuusta on kaksi sijaa, isoin lasku kolme sijaa.

Tämän vuoden varausluokka suomalaisittain on omissa papereissani hieman keskimääräistä heikompi ja melko tasoissa viime vuoden kanssa. Vuoden tauon jälkeen Suomi saa jälleen vähintään yhden ykköskierroksen varauksen, luultavimmin kaksikin, mutta laajuudessa tämä pelaajanippu jää jälkeen viime vuoteenkin verrattuna. Lopullinen varattavien suomalaispelaajien määrä tullee asettumaan 12

Access this article with EP Premium

Go Premium to access this article

Register your Premium-membership at eliteprospects.com to get access to this article and more quality, in-depth coverage at EP Rinkside

Tämä artikkeli kertoo:
NHL Draft 2022 Rankings NHL U20 SM-sarja Liiga HIFK HIFK U20 Ilves Ilves U20 Jokerit U20 JYP JYP U20 KOOVEE Kärpät U20 Pelicans U20 Tappara Tappara U20 Ässät Ässät U20 U20 SM-sarja Liiga Mestis Aaron Hakala Patrik Juhola Joakim Kemell Niklas Kokko Kasper Kulonummi Brad Lambert Jere Lassila Topias Leinonen Miko Matikka Jani Nyman Lauri Raiman Topi Rönni Otto Salin
Scoring Leaders