Dan Hickling
U20 MM

Nuorten Leijonien pelaaja-arviot: Kemell ja Hirvonen joukkueen tähtioppilaat, Lambertilla ja Koivusella jäi pahasti piippuun

Nuorten Leijonien suoritus elokuun poikkeuskisoissa päättyi lopulta katkeriin hopeamitaleihin. Kultajuhlatkin jäivät lopulta kirjaimellisesti vain senttien ja yhden maagisen yksilösuorituksen päässä. 

Yksilötasolla on helppo nostaa esiin monia selkeitä onnistujia ja useampi suomalaisnimi sai kunniaa turnauksen päätyttyä myös järjestäjän ja median toimesta. Toisaalta onnistuneesta turnauksesta huolimatta useampi pelaaja jäi myös heille ennakkoon asetetuista odotuksista vaihtelevin määrin. 

Tämän artikkelin arvosanoissa on arvioitu pelaajan suorituksen absoluuttista arvoa, mutta myös peilattu sitä ennakko-odotuksiin. Siispä selvästi yli odotusten pelanneen pelaajan arvosana voi olla korkeampi kuin alisuorittaneen, vaikka jälkimmäinen suoritus olisi ollut parempi puhtaasti kaiken kontekstin ulk

Access this article with EP Premium

Go Premium to access this article

Register your Premium-membership at eliteprospects.com to get access to this article and more quality, in-depth coverage at EP Rinkside

Tämä artikkeli kertoo:
U20 MM Maajoukkueet Finland U20 Finland U20 (all) WJC-20 Aleksi Heimosalmi Samuel Helenius Roni Hirvonen Juha Jatkola Joni Jurmo Roby Järventie Oliver Kapanen Roni Karvinen Joakim Kemell Ville Koivunen Brad Lambert Eetu Liukas Leevi Meriläinen Joel Määttä Topi Niemelä Petteri Nurmi Kasper Puutio Ruben Rafkin Matias Rajaniemi Aatu Räty Kasper Simontaival Eemil Viro Kalle Väisänen Antti Pennanen
Scoring Leaders