U20 MM

Datahavainnot Nuorten Leijonien MM-urakasta: Kemell joukkueen tuotteliain hyökkäyssuuntaan, Jurmo loisti transitioissa

EP Rinkside Suomen Lassi Alanen perkaa Nuorten Leijonien MM-turnausta eksklusiivisen yksilödatan avulla.

Kuten tavaksi on tullut, keräsin kuluneiden alle 20-vuotiaiden MM-kisojen aikana manuaalisesti yksityiskohtaista dataa suomalaisten kenttäpelaajien suorittamisesta tietyillä tärkeillä osa-alueilla. Näitä osa-alueita olivat muun muassa hyökkäysalueen tuotteliaisuus (maalipaikoille itse pääseminen ja niiden luominen muille), transitiopelaaminen kiekolla sekä oman siniviivan puolustaminen. 

Tässä artikkelissa käydään läpi tärkeimmät havainnot, jotka tästä datasta voidaan tehdä. Mukaan on otettu kaikki suomalaispelaajat, jotka pelasivat kisojen aikana vähintään 35 minuuttia tasaviisikoin. Tämä sulkee siis pois Petteri Nurmen ja Matias Rajaniemen

Kaikki tilastot ovat kerätty tasaviisikoin ja myös suhteutettu peliaikaan ellei toisin mainita.

Suomalaispelaajien pelaaja-arviot voit lukea tästä: htt

Access this article with EP Premium

Go Premium to access this article

Register your Premium-membership at eliteprospects.com to get access to this article and more quality, in-depth coverage at EP Rinkside

Tämä artikkeli kertoo:
U20 MM Maajoukkueet Finland U20 Finland U20 (all) WJC-20 Aleksi Heimosalmi Samuel Helenius Roni Hirvonen Joni Jurmo Roby Järventie Oliver Kapanen Roni Karvinen Joakim Kemell Ville Koivunen Brad Lambert Eetu Liukas Juuso Mäenpää Joel Määttä Topi Niemelä Kasper Puutio Ruben Rafkin Aatu Räty Kasper Simontaival Eemil Viro Kalle Väisänen Antti Pennanen